Мусака от броколи

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Мусака от броколи1 / 2
04/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4-6
"Мусаката никога не е била толкова свежа и вкусна, никога"

Необходими Продукти

  • броколи - 2 големи глави
  • лук - 2 глави, кромид
  • яйца - 5 броя
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 - 2 с.л.
  • босилек - сух
  • сол
  • черен пипер
  • вегета - 1 с.л.
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситнете лука и го сложете да се задуши в малко зехтин за готвене.

В голяма намазнена тава сложете почистените и отделени розички от броколите, прибавете запържения лук и объркайте, като прибавите и подправките.

Разбийте яйцата с прясното мляко, прибавете 2 с.л. размито в малко вода брашно и залейте броколите.

Сложете мусаката да се пече, докато хване златиста апетитна коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка: